Simskolan vårterminen 2021

  • 2 feb 2021

image: Simskolan vårterminen 2021

Hej! 

Här kommer information gällande simskolan 2021. Vi har full förståelse för att frågorna är många och vi tänkte svara på de vanligaste med denna information. Det är den lokala smittspridningen och Ronneby kommuns beslut som avgör när vi kan starta vår verksamhet igen. Vi hoppas på ett snart besked om igångsättning.

 I nuläget finns ett beslut från kommunen att de kommunala idrottsanläggningarna ska hållas helt stängda för föreningsverksamhet. Det beslutet gäller till den 24 januari. Vi har ännu inte fått besked om vad som ska gälla efter det.

 Kommer simskolan att starta?

Vi jobbar utifrån att simskolan ska starta så fort som möjligt. När/om vi får besked att vi får starta vår verksamhet kommer vi att skicka ut information om hur man anmäler sig. 3 veckor efter den informationen kommer den första lektionen att hållas.

 När kan man anmäla sig?

När/ om vi får beslut att vi kan starta upp vår verksamhet igen kommer vi att skicka ut information på hur man gå tillväga när man ska anmäla sig. Vi har denna termin ett nytt system för att anmäla sig, se info nedan ”Nytt anmälningssystem”.

 Vi kommer se till att det finns grupper så att alla som vill börja i simskola kommer ha möjlighet att anmäla sig. Man behöver alltså inte skriva upp sig på någon form av kölista!

 Efter att informationen har skickats ut kommer man ha 2 veckor på sig att anmäla sina barn och efter 3 veckor kommer simskolan att starta. Exakta datum kommer skickas ut så fort vi vet vad som händer.

 Nytt anmälningssystem

Från och med denna terminen kommer ni själva anmäla era barn till simskolan via vår hemsida.

Detta kommer göra att ni får välja den dag och tid som passar bäst utifrån den rekommenderade gruppen som var inringad på pappret som delades ut gången innan avslutningen.

 Har man inte varit med i Ronneby Simsällskaps simskola tidigare kollar man på kriterierna för de olika grupperna när man anmäler sitt barn.

 Betalning kommer ske i samband med att man anmäler sitt barn. Det kommer finnas möjlighet att betala med swish eller med kort.

 Vi återkommer med mer information så fort vi får nytt besked om vad som gäller.