Hoppa till sidans innehåll

Simskola vårtermin 2021

13 APR 2021 18:03
Hej på er.
Som ni säkert har förstått så har det inte varit någon simskola nu under vårterminen 2021. Vi tycker precis som er att detta är väldigt tråkigt eftersom det är en viktig verksamhet för föreningen samt vikten av simkunnighet....
  • Uppdaterad: 13 APR 2021 18:03

Hej på er,
Som ni säkert har förstått så har det inte varit någon simskola nu under vårterminen 2021. Vi tycker precis som er att detta är väldigt tråkigt eftersom det är en viktig verksamhet för föreningen samt vikten av simkunnighet.

Anledningen till att det inte har varit någon simskola är de restriktioner som har funnits för idrotten. Dessa restriktioner har gjort att vi inte har kunnat få igång vår verksamhet på ett fungerande sätt. Vi har som mål att kunna erbjuda alla samma verksamhet och det har inte varit möjligt.

Vi hoppas på att vaccinationen går bra och att restriktionerna lättar under sommaren. Så att vi till hösten kan bedriva vår ordinarie simskola som vanligt igen.

Håll utkik på vår Facebook och hemsida efter andra aktiviteter. Ni är också välkomna till oss i sommar för att spela lite minigolf i Brunnsparken eller kanske ta en glass i vår kiosk.

Hoppas vi syns i höst!

Skribent: Johnny Edlund
Epost: Adressen Gömd

Stöd RSS med köp av Bingolotter via länken

Bli föreningsfadder!

Varje år ger Gräsroten 50 miljoner kronor till ungdomsidrotten i Sverige.Varje gång en föreningsfadder spelar hos Svenska Spel får RSS poäng. Poängen avgör hur stor andel vi får när Gräsroten betalar ut 50 miljoner kronor till ungdomsidrotten en gång om året.

Tack för din insats! 

Vi presenterar stolt våra sponsorer

Swedbank svart  

 Patriks markservice

 abk-logo 

 

  Roxtec_original

 

 

Ronneby Bruk  

 Ronnebyhus 

 Abri 

 

Ronneby svetsosmide

MerSport

 8_ronneby-kommun

 

 

 Maxi

 MA-screen

 

  Best

Activa Zoo 

 

Plåtslagaren

Robbans Däck

 

TL-åkeri

 WillyPersson

okq8 

För simkunnigheten i Ronneby    

Postadress:
Ronneby SS - Simidrott
Box 20
37221 Ronneby

Besöksadress:
Blasius köningsgatan 29
37235 Ronneby

Kontakt:
Tel: 045716391
E-post: ronneby.simsallskap@...

Instagram #ronnebysimsällskap