Hoppa till sidans innehåll

Nyheter från DF


Under Hällevikslägret bjuder Blekinge IF tillsammans med SISU Idrottsutbildarna och Blekinge Health Arena in till en öppen föreläsning med träningsrådgivare Andreas Mattsson.
 

Fler tjejer i fokus!

(2016-06-22 14:57)
Hur får vi fler tjejer att vilja ta uppdrag som aktivitetsledare och organisationsledare? Hur bereder föreningen plats för tjejer med invandrarbakgrund i organisationen?
 
Nu är kampanjen ”Idrotten tar kampen” äntligen igång! Vi utmanar alla idrottsföreningar i Blekinge att ta kampen mot rökning och verka för en rökfri idrottsanläggning. Är ni redo att anta utmaningen?
 

Kommundialog i Olofström

(2016-05-11 09:27)
Fritidschefer och representanter från Blekinges kommuner personal från SISU Idrottsutbildarna och Blekinge Idrottsförbund möttes den 3 maj för en kommundialog i Olofström.
 
Skytteledaren, Alf Olsson, Kallinge, har avlidit efter en tids sjukdom.
 
I helgen samlades 16 dopingkontrollantansvariga och dopingkontrollantbiträden från Blekinge, Småland, Halland och Skåne för regional Antidopingkonferens i Varberg.
 
I veckan insomnade en av Blekinges största idrottsledare genom tiderna, Stig Skottén, i sitt hem i Karlskrona.
 
Under gårdagen hade Blekinge Idrottsförbund Årsmöte tillsammans med SISU Idrottsutbildarnas Distriktsstämma på Blekinge Convention Center i Ronneby.
 
Läs mer om vår värdegrundssatsning kring matcher och tävlingsevenemang för barn och ungdomar.
 
Blekinge Idrottsförbund tillsammans med SISU Idrottsutbildarna tar nu krafttag för att motarbeta negativ läktarkultur. Med start under våren kommer kameror att sättas upp på läktarna vid idrottsarenor runt om i Blekinge.
 
Nu ligger verksamhetsberättelse för 2015 och verksamhetsinriktning för 2016-2017 publicerade.
 

Tack Magnus!

(2016-03-21 15:33)
Under dagens personalmöte tackade vi av vår tidigare medarbetare Magnus Karlsson som nu gått vidare till andra uppgifter inom idrotten i Blekinge.
 
Missa inte att söka medel till er anläggning. Det finns stora möjligheter för er förening att ta del av de medel som delas ut via Idrottslyftet, Riksidrottsförbundets satsning på barn och ungdomsidrott.
 

SDF-dialoger pågår

(2016-03-17 10:01)
Under de senaste veckorna har våra dialoger med Specialidrottsförbunden i Blekinge inletts. Det har varit intressanta och givande diskussioner om respektive idrotts verksamhet och utmaningar.
 
Blekinges föreningar är fantastiska på att hjälpa våra nyanlända in i föreningslivet. Det märks dels genom att erbjuda prova-på-aktiviteter men också genom att aktivera målgruppen i det traditionella föreningsarbetet.
 

Bli föreningsfadder!

Varje år ger Gräsroten 50 miljoner kronor till ungdomsidrotten i Sverige. 

Varje gång en föreningsfadder spelar hos Svenska Spel får RSS poäng. Poängen avgör hur stor andel vi får när Gräsroten betalar ut 50 miljoner kronor till ungdomsidrotten en gång om året.

Tack för din insats!

 

 

Vi presenterar stolt våra sponsorer

Swedbank svart  

 Patriks markservice

 abk-logo 

Roxtec_original

 sveaskog  

puls

 

Ronneby Bruk  

 Ronnebyhus 

 Abri 

 logo_head_orange   

Ronneby svetsosmide

MerSport

 8_ronneby-kommun

ronneby_brunn_420xx 

Scandic_4_Colour 

industriverken 

 logo_woody 

 Maxi

 MA-screen

 fastighetsbyrån_headerLogo 

  Best

Activa Zoo 

Kakelservice

Plåtslagaren

Robbans Däck

 ronnebypartiet

TL-åkeri

 WillyPersson

okq8 

För simkunnigheten i Ronneby    

Postadress:
Ronneby SS - Simidrott
Peder Holmsgatan 7
37235 Ronneby

Besöksadress:
Peder Holmsgatan 7
37235 Ronneby

Kontakt:
Tel: 045716391
Fax: 0457-16391
E-post: This is a mailto link

Se all info